Hraniční policajti v Sobranciach zadržali Rusa a dvoch Afgancov

NETKY.SK • 28 Júl 2013, 11:58 • 2 min
Hraniční policajti v Sobranciach zadržali Rusa a dvoch Afgancov

SOBRANCE - Hraničná a cudzinecká polícia v Sobranciach zadržala v piatok troch cudzincov, ktorí sa snažili prekročiť slovenskú hranicu s Ukrajinou.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa Riaditeľstva hraničnej a cudzineckej polície Sobrance Agnesa Kopernická, na kamerách hraniční policajti spozorovali muža, ktorý neoprávnene prekročil štátnu hranicu s Ukrajinou. Na železničnej stanici v Čiernej nad Tisou ho zadržali a predviedli na oddelenie, kde zisťovali jeho totožnosť. Rusa z krajiny administratívne vyhostili.

Dvoch Afgancov bez cestovných dokladov policajti v piatok zadržali v obci Stakčín v okrese Snina. Obaja štátnu hranicu s Ukrajinou prekročili mimo hraníc a na Slovensku sa zdržiavali neoprávnene. Jeden z cudzincov požiadal o azyl, previezli ho preto do Záchytného tábora v Humennom. Druhého cudzinca, ktorý je neplnoletý, polícia odovzdala pracovníkom Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies