Hráčsky agent Vengloš: Rusko aj SR môžu postúpiť zo skupiny

NETKY.SK • 16 December 2015, 10:22 • 2 min
Hráčsky agent Vengloš: Rusko aj SR môžu postúpiť zo skupiny

BRATISLAVA - Slovenský hráčsky agent Juraj Vengloš je presvedčený, že mužstvo trénera Jána Kozáka sa na budúcoročných ME vo futbale vo Francúzsku predstaví v skupine, z ktorej sa dá postúpiť.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že máme naozaj zaujímavú skupinu. Zápasy Slovensko - Rusko a Slovensko - Wales budú určite kvalitné. V skupine máme dobré mužstvá, Rusko aj Slovensko môžu postúpiť ďalej," vyhlásil pre Sport-Express Juraj Vengloš, ktorý v minulosti prispel k prestupom Martina Škrtela a Tomáša Hubočana do Zenitu Petrohrad.


"Skúsenosti týchto dvoch môžu byť veľmi užitočné. Pre súčasný slovenský tím je veľmi dôležitý Marek Hamšík. Myslím si, že vo Francúzsku to bude najprominentnejší slovenský hráč," zaprorokoval si Vengloš, ktorý v roku 1998 vybavoval aj prestup kapitána majstrov Európy 2004 Theodorosa Zagorakisa z PAOK-u Solún do Leicestru City.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies