Hráčov River Plate rozplakal sprej z tunela

NETKY.SK • 15 Máj 2015, 10:15 • 2 min
Hráčov River Plate rozplakal sprej z tunela

BUENOS AIRES - Zo štvrtkovej odvety prestížneho buenosaireského derby v osemfinále futbalového Pohára osloboditeľov medzi Boca Juniors a River Plate sa odohrala iba polovica.

slovakia

left justify in out

 V prvom polčase gól nepadol, a keď futbalisti hostí vybiehali po prestávke na trávnik, z tunela vyšli zasiahnutí neznámou látkou. Pretierali si podráždené oči a neboli schopní pokračovať v hre. 

 

"Bolí ma celé telo. Niečo tam pustili, nie som si istý, čo to bolo, asi korenistý sprej. Takéto niečo sa nesmie stávať," krútil hlavou hráč hostí Leonardo Ponzio. 

 

Futbalistov River Plate pravdepodobne paralyzoval fanúšik, ktorého televízne kamery zachytili s rukou natiahnutou na plášti prenosného tunela. Päťdesiattisíc divákov na zaplnenom štadióne La Bombonera sa pokračovania stretnutia nedočkalo. Hráči hostí sa na trávniku ešte dlho spamätávali z útoku, napokon rozhodca zápas ukončil a bezpečnostné zložky odprevadili hostí do útrob štadióna, ktorý neskôr polícia uzavrela. Verejný žalobca z Buenos Aires Martín Ocampo uviedol, že vyšetrovatelia zbierajú dôkazy. 

 

Prvý zápas vyhralo River Plate 1:0. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies