Hráčom týždňa MLS sa stal slovenský futbalista Albert Rusnák

NETKY.SK • 12 Apríl 2017, 14:33 • 2 min
Hráčom týždňa MLS sa stal slovenský futbalista Albert Rusnák

NEW YORK - Jediný slovenský futbalista v aktuálnom ročníku severoamerickej Major League Soccer (MLS) Albert Rusnák mladší sa stal hráčom týždňa.

slovakia

left justify in out

Súťaž informovala o výsledku tradičnej bilančnej aktivity prostredníctvom svojho webu. Technicky dobre vybavený krídelník Realu Salt Lake bol hviezdou sobotňajšieho stretnutia proti Vancouveru (3:0) - v snehovej metelici otvoril skóre a neskôr prihral na ďalšie dva góly domácich. Realu pomohol k prvému víťazstvu v tejto sezóne (po šiestich zápasoch bilancia 1-2-3).

Dvadsaťdvaročný bývalý člen akadémie Manchestru City Rusnák prišiel do Salt Lake v januári z holandského Groningenu. Vlani v novembri vo viedenskom prípravnom stretnutí proti Rakúsku debutoval v A-tíme SR, súťažnú premiéru absolvoval v marci na Malte pri víťazstve 3:1 v kvalifikácii o postup na MS 2018. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies