Hráčmi týždňa sú Smith, Stamkos a Crosby

NETKY.SK • 10 Apríl 2012, 07:14 • 2 min
Hráčmi týždňa sú Smith, Stamkos a Crosby

Hráčmi týždňa sú Smith, Stamkos a Crosby - Hokej Hráčmi záverečného týždňa základnej časti zámorskej hokejovej NHL sa stali gólman Phoenixu Mike Smith, kanonier Tampy Bay Steven Stamkos a hviezdny útočník Pittsburghu Sidney Crosby. Smith ukázal pred štart

slovakia

left justify in out

img

Hráčmi záverečného týždňa základnej časti zámorskej hokejovej NHL sa stali gólman Phoenixu Mike Smith, kanonier Tampy Bay Steven Stamkos a hviezdny útočník Pittsburghu Sidney Crosby.

Smith ukázal pred štartom vyraďovacích bojov excelentnú formu, keď zaznamenal v prvých troch dueloch v týždni trikrát čisté konto a jeho séria bez gólu sa zastavila na 234 minútach a 25 sekundách. Najmä jeho zásluhou tak "kojoti" prvýkrát získali titul v Pacifickej divízii.

Center Tampy Stamkos zasa exceloval strelecky a stal sa prvým hráčom po štyroch rokoch, ktorý v základnej časti dosiahol 60-gólovú hranicu. K tomu mu pomohli aj štyri presné zásahy v priebehu uplynulého týždňa.

Po zdravotných problémoch sa do skvelej formy dostal center "tučniakov" Crosby, keď bodoval v piatich zápasoch za sebou. V hodnotenom období dosiahol víťazné góly Pittsburghu v súbojoch proti Bostonu i Philadelphii.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona