Hráčmi mesiaca október v KHL sú Jeriomenko, Belov a Kovaľčuk

NETKY.SK • 5 November 2012, 11:20 • 2 min
Hráčmi mesiaca október v KHL sú Jeriomenko, Belov a Kovaľčuk

Hráčmi mesiaca október v KHL sú Jeriomenko, Belov a Kovaľčuk - Hokej Hviezda ligy Kovaľčuk v trinástich dueloch zaznamenal 9 gólov a 12 asistencií. Najlepšími hráčmi mesiaca október v medzinárodnej hokejovej KHL sa stali brankár Dinama Moskva Alexandr Jer

slovakia

left justify in out

img

Hviezda ligy Kovaľčuk v trinástich dueloch zaznamenal 9 gólov a 12 asistencií.

 Najlepšími hráčmi mesiaca október v medzinárodnej hokejovej KHL sa stali brankár Dinama Moskva Alexandr Jeriomenko, obranca Avangardu Omsk Anton Belov a útočník SKA Petrohrad Iľja Kovaľčuk. Informovala o tom oficiálna stránka KHL.

Najlepším gólmanom vyhlásila príslušná komisia Jeriomenka, ktorý v sledovanom období odchytal deväť zápasov a získal v nich osem výhier pri takmer 96-percentnej úspešnosti zákrokov a priemere 1,15 inkasovaného gólu. 

Za obrancu mesiaca október vyhlásili Belova, ktorý v 12 dueloch nazbieral 8 bodov (4+4). Hviezda ligy Kovaľčuk v trinástich dueloch zaznamenal 9 gólov a 12 asistencií. Honor pre nováčika mesiaca získal útočník Neftechimiku Nižnekamsk Nail Jakupov za 14 bodov (10+4).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies