Hráči Zawisze nebudú pokračovať, ak začujú vulgarizmy

NETKY.SK • 16 December 2013, 18:43 • 2 min
Hráči Zawisze nebudú pokračovať, ak začujú vulgarizmy

BYDGOSZCZ - Hráči a tréneri poľského futbalového klubu Zawisza Bydgoszcz zverejnili spoločné vyhlásenie voči správaniu vlastných tzv. "pseudofanúšikov".

slovakia

left justify in out

"Na základe škandalóznych prejavov priaznivcov z tribúny B v ostatnom zápase proti Lechu Poznaň všetci hráči A-tímu Zawisza Bydgoszcz zhodne vyhlasujeme, že nie sme v stave odohrať na vrcholovej úrovni ďalší zápas najvyššej súťaže, keď z tribúny B počúvame iba nadávky a vulgarizmy na adresu majiteľa a pracovníkov klubu. Nechceme viac na našich zápasoch tých niekoľko desiatok pseudofanúšikov, ktorí na tribúne B terorizujú ostatných slušne povzbudzujúcich priaznivcov. Žiadame ospravedlnenie pre majiteľa a pracovníkov klubu. Informujeme, že v prípade odchodu majiteľa Radoslawa Osucha budeme nasledovať jeho kroky. Zároveň chceme pozdraviť všetkých skutočných fanúšikov Zawisze, pretože Zawisza sme my! Vaši hráči a tréneri," uvádza sa v oficiálnom vyhlásení.

Na sociálnej sieti Facebook sa krok futbalistov a ich kormidelníkov, ktorým chcú prispieť k vytlačeniu nespratníkov z poľských hľadísk, stretol s napospol pozitívnymi ohlasmi.

Ako je známe, vyčíňanie chuligánov pocítil začiatkom decembra aj Slovák v službách Zaglebie Lubin Róbert Jež, ktorého napadli a zbili dvaja neznámi "tiežfanúšikovia". Spoluhráčovi 32-ročného nitrianskeho rodáka Michalovi Gliwowi zasa tehlou rozbili sklo na aute.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona