Hráči týždňa v NBA Anthony a Pekovič

NETKY.SK • 9 Apríl 2013, 08:21 • 2 min
Hráči týždňa v NBA Anthony a Pekovič

NEW YORK - Hráčmi týždňa v zámorskej basketbalovej NBA sa stali Carmelo Anthony z klubu New York Knicks vo Východnej a Nikola Pekovič z tímu Minnesota Timberwolves v Západnej konferencii.

slovakia

left justify in out

Anthony pomohol svojmu družstvu počas uplynulých siedmich dní k štyrom víťazstvám, pričom dosiahol priemer 41,8 bodu. Je len druhým hráčom Knicks po Bernardovi Kingovi, ktorý nastrieľal 40 a viac bodov v troch po sebe nasledujúcich dueloch. Dvadsaťosemročný krídelník zaťažil konto Miami 50 bodmi, čím stanovil sezónne a vyrovnal kariérne maximum. 


Dvadsaťsedemročný čiernohorský pivot Pekovič doviedol Minnesotu k trom výhram zo štyroch zápasov s priemermi 25 bodov a 8,5 doskoku. Jeho úspešnosť streľby z poľa bola 58,9 %. 


Ďalšími nominovanými hráčmi boli Deron Williams (Brooklyn), Carlos Boozer (Chicago), Corey Brewer (Denver), Roy Hibbert (Indiana), Mike Conley (Memphis), Kevin Durant a Russell Westbrook (obaja Oklahoma City).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies