Hráči Trenčína a Nitry sa stretli u biskupa Judáka

NETKY.SK • 15 September 2014, 14:56 • 2 min
Hráči Trenčína a Nitry sa stretli u biskupa Judáka

NITRA - Hokejisti extraligových klubov Dukla Trenčín a HK Nitra absolvovali v sobotu návštevu u nitrianskeho sídelného biskupa Viliama Judáka a absolvovali besedu s miništrantmi jeho diecézy.

slovakia

left justify in out

Oba hokejové tímy patria územne do nitrianskej diecézy. Jej kňaz zo Soblahova by mal v utorok ráno prísť posvätiť kabínu Dukly na Zimnom štadióne Pavla Demitru v Trenčíne. Informuje o tom web hkdukla.sk.

 

Trenčiansky káder na stretnutí u biskupa Judáka zastupovali Róbert Petrovický, Branko Radivojevič a Ondrej Mikula, nitriansky zasa Jozef Stümpel, Miroslav Kováčik a Dušan Milo. "Trenčín patrí pod nitriansku diecézu, v spolupráci s kňazmi a hokejovým klubom z Nitry sme spravili pre všetkých miništrantov nitrianskej diecézy spoločné stretnutie, počas ktorého sme absolvovali besedu spojenú s autogramiádou. V aule diecézy sa zúčastnilo približne 300 minštrantov. Po tejto besede nás prijal osobne biskup Viliam Judák a rozprávali sme sa o športe i medziľudských vzťahoch, biskup potvrdil svojho športového ducha,“ popísal na klubovom webe predseda predstavenstva Dukly Viliam Ružička. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies