Hráči Spartaka Trnava sú už v Belfaste, Baéz si let neužil

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 12:02 • 2 min
Hráči Spartaka Trnava sú už v Belfaste, Baéz si let neužil

BELFAST - Futbalisti Spartaka Trnava odcestovali v stredu do severoírskeho Belfastu, kde sa vo štvrtok predstavia v odvete 2. predkola Európskej ligy 2015/2016 proti miestnemu tímu FC Linfield. V prvom zápase sa pred týždňom v Zlatých Moravciach zrodil triumf "andelov" 2:1.

slovakia

left justify in out

Trnavčanov vítalo po bezproblémovom lete zamračené počasie s teplotou asi 17 stupňov. Počas cesty do Severného Írska sa v lietadle cítil nesvoj Argentínčan Aldo Baéz. "Nemal som problém s lietaním, ale od istého času sa v lietadle necítim dobre. Ani neviem, ako to vo mne vzniklo," cituje oficiálna stránka Spartaka nedávnu posilu mužstva.


Spartakovci sa budú musieť v odvete zaobísť bez potrestaného stredného obrancu Miloša Nikoliča, ktorý v prvom meraní síl videl červenú kartu. Kormidelník tímu Juraj Jarábek bude musieť oželieť aj služby ďalších dôležitých hráčov základnej zostavy. Ešte v predchádzajúcom kole proti bosnianskemu tímu FK Olimpic Sarajevo utrpel zlomeninu nohy Brazílčan Cléber. Do Belfastu s mužstvom neodcestoval stopér Boris Godál, ktorého trápia svalové problémy, a pre bolesti v kolene ani krídelník Ivan Schranz. Po dlhodobom zranení nemožno ešte plnohodnotne rátať so Srdjanom Grabežom.


Tréner Jarábek vzhľadom na výpadky viacerých hráčov povolal do tímu trojicu z juniorky - stredopoliarov Martina Košťála, Christiána Steinhübela a Erika Jirku.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies