Hráči Spartaka Trnava sa zmenia na čašníkov

NETKY.SK • 20 November 2014, 11:29 • 2 min
Hráči Spartaka Trnava sa zmenia na čašníkov

TRNAVA - Futbalisti fortunaligového klubu FC Spartak Trnava Matúš Čonka, Marek Janečka, Dobrivoj Rusov a Ján Vlasko sa vo štvrtok stanú na dve hodiny obslužným personálom v McDonalde. Čím viac porcií hranoliek sa im podarí predať, tým väčší výťažok pôjde na charitu.

slovakia

left justify in out

Kvarteto z kádra "andelov" sa vo štvrtok 20. novembra zapojí do akcie, ktorá bude prebiehať v reštauráciách známej spoločnosti po celom Slovensku. Futbalisti budú v podvečerných hodinách obsluhovať v jednej z trnavských prevádzok. Oblečú sa do svojich dresov, fanúšikovia majú možnosť získať aj autogram. Finančný výťažok poputuje vo forme daru na výstavbu nadštandardných izieb alebo na zdravotnícke vybavenie slovenských detských nemocníc. 

 

"Každý môže pomôcť nahradiť chorým deťom domov. Práve tieto deti potrebujú v ťažkých chvíľach lásku, podporu a starostlivosť rodičov aj súrodencov. Preto zo všetkých porcií hranoliek, ktoré si 20. 11. 2014 kúpite, spoločnosť McDonald’s Slovakia venuje polovicu peňazí v podobe daru na výstavbu nadštandardných rodinných izieb, v ktorých budú môcť byť hospitalizované deti spolu so svojou rodinou," píše sa v tlačovej správe. 

 

"Oslovila nás táto myšlienka, pozitívnu odozvu okamžite našla v kolektíve hráčov. Radi pomôžeme dobrej veci," uviedol na webe Trnavčanov ich PR manažér Marek Ondrejka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies