Hráči si vybrali ideálneho spoluhráča - Billupsa

NETKY.SK • 10 Jún 2013, 11:37 • 2 min
Hráči si vybrali ideálneho spoluhráča - Billupsa

NEW YORK - Basketbalisti v NBA si premiérovo vyberali ideálneho spoluhráča a z ich hlasovania vyšiel víťazne Chauncey Billups z tímu Los Angeles Clippers.

slovakia

left justify in out

Vedenie súťaže vyhlásilo výročnú anketu "Twyman-Stokes Teammate of the Year Award" venovanú pamiatke Jacka Twymana a Mauricea Stokesa, ktorých spájalo neobyčajné priateľské puto.

V ankete si hráči vyberali po šiestich basketbalistoch z oboch konferencií, v tucte finalistov sa okrem Billupsa ocitli Jerry Stackhouse (Brooklyn Nets), Luke Walton (Cleveland Cavaliers), Andre Iguodala (Denver Nuggets), Jarrett Jack (Golden State Warriors), Roy Hibbert (Indiana Pacers), Shane Battier (Miami Heat), Roger Mason, Jr. (New Orleans Hornets), Jason Kidd (New York Knicks), Serge Ibaka (Oklahoma City Thunder), Manu Ginóbili (San Antonio Spurs) a Emeka Okafor (Washington Wizards). 

Jack Twyman sa stal zákonným zástupcom aj obhajcom Mauricea Stokesa po tom, čo jeho spoluhráč z tímu Cincinnati Royals utrpel v roku 1958 paralyzujúce zranenia mozgu. Okrem iného mu pomáhal s financovaním nákladnej zdravotnej starostlivosti. "Vzťah Jacka a Mauricea ilustruje súcit a bezhraničné priateľstvo medzi dvoma spoluhráčmi viac ako ktorýkoľvek iný v histórii súťaže," uviedol komisár NBA David Stern.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies