Hráči SC Braga takmer nenastúpili na zápas Európskej ligy, zmizli im kopačky

NETKY.SK • 6 November 2015, 14:28 • 2 min
Hráči SC Braga takmer nenastúpili na zápas Európskej ligy, zmizli im kopačky

MARSEILLE – Predstavte si, že prídete do práce a vaše veci by boli preč. Nemali by ste váš kancelársky stôl, počítač a dokonca ani stoličku. Niečo podobné sa stalo hráčom SC Braga pred ich štvrtkovým zápasom EL na ihrisku Marseille.

slovakia

left justify in out

Keď hráči portugalského klubu dorazili na štadión Stade Vélodrome, zistili, že ich kopačky, ktoré si tam nechali cez noc, sú preč. Podľa informácii portugalskej tlače ich niekto ukradol ešte v stredu v noci a hrozilo, že Braga nenastúpi na zápas.

Mnoho hráčov má sponzorské zmluvy, čo znamená, že si musia obúvať iba určitú značku kopačiek a nebolo isté, že náhradné budú doručené včas. Bez ohľadu na okolnosti záhadného zmiznutie výstroje sa však zápas nakoniec začal podľa plánu a hráči SC Braga vybehli na ihrisko v kopačkách.

"Pre tých z vás, ktorí ste sa pýtali, áno hráči SC Braga majú na nohách kopačky," napísali predstavitelia Olympique Marseille na svojom oficiálnom Twttier účte pred výkopom.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies