Hráči San Sebastiánu majú za triumf nad Realom štedrú odmenu

NETKY.SK • 2 September 2014, 11:17 • 2 min
Hráči San Sebastiánu majú za triumf nad Realom štedrú odmenu

SAN SEBASTIAN - Futbalisti Realu Sociedad San Sebastián po víkendovom senzačnom víťazstve 4:2 nad Realom Madrid dostanú nečakané finančné prémie.

slovakia

left justify in out

Čínska firma z Nankingu, jeden z partnerov baskického klubu, sa rozhodla venovať hráčom za nečakaný úspech 100-tisíc eur. Meno čínskej spoločnosti je od augusta na dresoch Realu Sociedad. Majiteľ firmy Čang Siao Lej blahoželal hráčom k výhre listom.

 

San Sebastián zdolal Real Madrid v nedeľňajšom zápase 2. kola Primera División 4:2. Hosťujúci zverenci trénera Carla Ancelottiho viedli v 11. min už 2:0 po góloch Sergia Ramosa a Garetha Balea, ale domáci ešte do prestávky vyrovnali a po zmene strán strhli víťazstvo na svoju stranu. Dvoma gólmi prispel k dôležitým trom bodom David Zurutuza. San Sebastiánu sa podarilo využiť absenciu Cristiana Ronalda v zostave Realu, ktorý premiérovo nastúpil v La Lige v ružovej sade dresov. Hostia navyše prvýkrát hrali bez Xabiho Alonsa, ktorý počas týždňa odišiel do Bayernu Mníchov. Odvážne útoky domácich sa napokon skončili štyrmi gólmi v sieti Ikera Casillasa. Na jar pritom Real Sociedad prehral s kráľovským veľkoklubom hladko 0:4. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona