Hráči rozhodli! Toto je najväčší simulant v hokejovej Tipsport lige!

NETKY.SK • 14 Marec 2019, 15:22 • 2 min
Hráči rozhodli! Toto je najväčší simulant v hokejovej Tipsport lige!

BRATISLAVA - Najväčší simulant najvyššej slovenskej súťaže Tipsport ligy 2018/2019 je útočník HKM Zvolen Michal Chovan. Ukázala to anketa, ktorú zorganizoval niekdajší obranca NHL a v súčasnosti televízny expert Boris Valábik.

slovakia

left justify in out

Možnosť hlasovať v nej mali samotní hráči. Druhé miesto v tomto nepopulárnom hodnotení obsadil Marek Slovák z HK Nitra a tretí skončil Samuel Petráš, ktorý si, rovnako ako Michal Chovan oblieka dres HKM Zvolen.
 

"Vážim si, že sa do ankety zapojilo toľko chalanov. Príjemne ma to prekvapilo. Michal Chovan bol jednoznačne na prvom mieste. Pripomínam, že je to hodnotenie, čo sa týka samotných chalanov, čo oni vidia v zápasoch Tipsport ligy. Nie sú to mená, ktoré som vybral ja, ale zvolili si ich tí najkompetentnejší, ktorí sa s nimi stretávajú na ľade," uviedol Valábilk vo svojej relácii.

Víťaz hráčskeho hlasovania Michal Chovan odohral v tejto sezóne za Zvolen 56 zápasov so ziskom 68 bodov za 20 gólov a 48 asistencií. Nakukol aj do národného tímu SR, predstavil sa na februárovom domácom medzinárodnom turnaji Kaufland Cup, ktorý slovenská reprezentácia napokon celý ovládla.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies