Hráči Realu Madrid sa po dvoch mesiacoch opäť stretli na spoločnom tréningu

NETKY.SK • 11 Máj 2020, 16:22 • 2 min
Hráči Realu Madrid sa po dvoch mesiacoch opäť stretli na spoločnom  tréningu

Šesťdesiat dní trvala vynútená prestávka pre futbalistov Realu Madrid, počas ktorej trénovali iba individuálne v domácich podmienkach. Až v pondelok 11. mája opäť zamierili do tréningového komplexu Valdebebas, kde začali s prípravou pred avizovaným pokračovaním La Ligy.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Prvý spoločný tréning po dlhej dobe 

"Biely balet" trénoval v súlade s vládnymi nariadeniami v čase pandémie koronavírusu v skupinkách po štyroch hráčoch. Najviac na očiach boli brankár Thibaut Courtois, obranca Marcelo a stredopoliari Marco Asensio a Eden Hazard.

"Po testovaní na koronavírus, ktoré neprinieslo žiadny pozitívny prípad, sme zavolali hráčov späť do tréningového procesu pod vedením trénera Zinedina Zidana. Na viacerých miestach súčasne v pondelok od 10.00 h vykonávali individuálne cvičenia s loptou aj bez lopty," napísal klubový web realmadrid.com.

 

 

Na tréningu takmer všetci 
Hráči pricestovali do tréningového komplexu s rúškami na tvárach a v rukaviciach. Po tréningu museli zamieriť ihneď domov, spoločné šatne ani sprchy zatiaľ používať nemôžu. "Už doma sa prezliekli tak, aby boli pripravení trénovať. Chýbal iba Luka Jovič, ktorý je zranený," dodal portál španielskeho veľkoklubu

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Luka Jovic (@lukajovic),

 

Od júna opäť naplno 
Iba pred niekoľkými hodinami šéf La Ligy Javier Tebas potvrdil, že 12. júna sa opäť rozbehne najvyššia súťaž v Španielsku. Udeje sa tak za predpokladu dodržania prísnych hygienických opatrení v súvislosti s novým koronavírusom. 

 

Vyjadrenie kapitána Realu 

Návrat futbalu na španielske trávniky jednoznačne privítal aj kapitán Realu Madrid Sergio Ramos. "Táto krajina potrebuje futbal ako podporu pre ekonomiku a ľudia zasa ako rozptýlenie vo voľnom čase. Chceme opäť súťažiť, ale musíme byť všetci disciplinovaní a dodržiavať pravidlá, ak chceme eliminovať nášho spoločného nepriateľa. Trénovať v oddelených zónach a v menšom počte je trochu nezvyčajné a tiež komplikované, ale istý čas to vydržíme," uviedol stopér Realu.

 

img

 

"Je mi ľúto všetkých, ktorí stratili blízku osobu v týchto dňoch, ale verím, že to všetci aj s návratom futbalu zvládneme," dodal 34-ročný španielsky reprezentant.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies