Hráči PSG nastúpia v Londýne s čiernymi páskami na rukávoch

NETKY.SK • 11 Marec 2015, 08:29 • 2 min
Hráči PSG nastúpia v Londýne s čiernymi páskami na rukávoch

PARÍŽ - Futbalisti francúzskeho klubu Paríž St. Germain nastúpia v stredajšom odvetnom dueli osemfinále Ligy majstrov na pôde londýnskej Chelsea s čiernymi páskami na rukávoch. Dôvodom je pondelňajšia zrážka dvoch vrtuľníkov v hornatej časti na severozápade Argentíny, ktorá si vyžiadala desať obetí, medzi nimi aj troch známych francúzskych športovcov. Informoval o tom portál televíznej stanice ESPN.

slovakia

left justify in out

Pri spomenutej tragédii zahynuli 25-ročná olympijská víťazka v plávaní Camille Muffatová, zlatá na 400 m voľný spôsob z Londýna 2012, o tri roky starší boxer Alexis Vastine, bronzový z OH 2008 v Pekingu v kategórii do 64 kg, či bývalá známa jachtárka Florence Arthaudová (57).


Tragická kolízia sa odohrala počas výroby reality šou o prežití v divočine. Medzi mŕtvymi sú aj pracovníci francúzskej televízie TF1, ktorá populárnu reláciu vysielala. Príčina nehody neďaleko argentínskej časti Ánd podľa domácich úradov zatiaľ nie je známa.


Prvý zápas oboch súperov sa v parížskom Parku princov skončil remízou 1:1.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies