Hráči peruánskeho klubu predviedli neuveriteľný kúsok: Dali si tri vlastné góly!

NETKY.SK • 27 August 2013, 11:24 • 2 min
Hráči peruánskeho klubu predviedli neuveriteľný kúsok: Dali si tri vlastné góly!

LIMA - Podľa trénera peruánskeho futbalového klubu Unión Comercio Edgara Ospinu by si jeho zverenci zaslúžili zápis do Guinessovej knihy rekordov. Ako uvádza portál eurofotbal.cz, hráči tohto klubu sa nedávno neslávne preslávili, keď v posledných troch zápasoch peruánskej ligy inkasovali štyri góly, z toho hneď tri vlastné - v každom zo spomenutých meraní síl po jednom.

slovakia

left justify in out

"Myslím si, že také niečo sa ešte žiadnemu tímu na svete nepodarilo. Zaslúžime si, aby nás zapísali do Guinessovej knihy rekordov. Nič sa však nedá robiť. Hráči nie sú roboti. Boli sme síce lepší ako súperi, ale zakaždým sme prehrali," narážal Ospina na sériu neúspešných výsledkov proti mužstvám Sporting Cristal (0:2), Universitario (0:1) a naposledy proti klubu León de Huánuco (0:1). 

V slovenských podmienkach sa odohral podobný príbeh v deväťdesiatych rokoch minulého storočia. V poslednom 34. kole druhej najvyššej slovenskej súťaže 1997/98 prehrali hráči Tesly Stropkov na pôde Ličartoviec 0:3, pričom do streleckej listiny sa zapísali výlučne Stropkovčania Horochonič, I. Novák a Kupec. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies