Hráči NHL rokovali päť hodín o novej zmluve , výsledok nekomentovali

NETKY.SK • 8 November 2012, 12:51 • 2 min
Hráči NHL rokovali päť hodín o novej zmluve , výsledok nekomentovali

Hráči NHL rokovali päť hodín o novej zmluve , výsledok nekomentovali

slovakia

left justify in out

img

Viac než päťhodinové stretnutie vedenia ligy a zástupcov hráčskej asociácie (NHLPA) však signifikantný posun zatiaľ neprinieslo.

 Rozhašterené strany v spore o novú kolektívnu zmluvu v zámorskej hokejovej NHL si znovu sadli za rokovací stôl v stredu. Viac než päťhodinové stretnutie vedenia ligy a zástupcov hráčskej asociácie (NHLPA) však signifikantný posun zatiaľ neprinieslo. 

Ani jedna zo strán výstupy, alebo progres v rokovaniach nemieni komentovať. Pokračovanie negociácií je naplánované na štvrtok, informovala kanadská televízia TSN. Ak by rozhovory vyústili do dohody, sezóna by sa odohrala v skrátenej podobe. 

Výluka je v sezóne 2012/13 vyhlásená od 15. septembra, odvtedy sa museli zrušiť tréningové kempy a viac než tri stovky súťažných zápasov. V rámci nich je bolestivým úderom pre zámorský hokej odvolanie zápasu Winter Classic 2013, ktorý je pod holým nebom každoročne jedným z hlavných marketingových ťahákov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona