Hráči MFK Košice dostali výplaty za január a február

NETKY.SK • 26 Marec 2015, 12:37 • 2 min
Hráči MFK Košice dostali výplaty za január a február

KOŠICE - Futbalisti fortunaligového mužstva MFK Košice vo štvrtok ráno dostali od vedenia klubu výplaty za január a február. Informuje o tom večerník košice:dnes.

slovakia

left justify in out

Majiteľ tímu Blažej Podolák údajne dal hráčom aj garancie, že bez akéhokoľvek sklzu dostanú mzdy aj za mesiace marec až jún. "Na tento moment sme všetci čakali, v mužstve cítiť uvoľnenosť a spokojnosť. Pevne verím, že nám to pomôže, aby sme sa mohli venovať predovšetkým futbalovým veciam," povedal pre košice:dnes tréner MFK Marek Fabuľa. Košičania v polovici marca dostali od klubu peňažnú zálohu, po desiatich dňoch sa na ich účtoch objavili ďalšie financie. Vedenie MFK Košice ešte má voči hráčom dlžoby za rok 2014, podľa Podoláka sa klub bude snažiť o ich vyrovnanie najneskôr do leta.


Futbalistom MFK Košice patrí v tabuľke Fortuna ligy 2014/2015 aktuálne 7. miesto so ziskom 29 bodov, najbližšie sa hráči Košíc predstavia 4. apríla v Žiline.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies