Hráči Manchestru City prekonali hranicu 100 strelených gólov

NETKY.SK • 18 Január 2014, 17:18 • 2 min
Hráči Manchestru City prekonali hranicu 100 strelených gólov

MANCHESTER - Edin Džeko strelil v sobotu 100. gól Manchestru City v sezóne 2013/2014.

slovakia

left justify in out

Futbalisti Manchestru City strelili v tejto sezóne vo všetkých súťažiach už viac ako 100 gólov. Jubilejný zásah dosiahol Edin Džeko v sobotňajšom stretnutí Premier League proti Cardiffu City. Útočník z Bosny a Hercegoviny sa presadil na Etihad Stadium už v 14. min. Tím Manuela Pellegriniho otvoril ešte v prvom polčase súboja s waleským tímom pôsobiacim v anglickej lige aj druhú stovku gólov, keď sa presadil Jesus Navas.

Pred súbojom s Cardiffom mali hráči City na svojom konte 59 gólov v Premier League a stále majú šancu ohroziť rekord Chelsea zo sezóny 2009/10. Vtedajší zverenci Carla Ancelottiho zaťažili kontá súperových brankárov 103-krát. Citizen majú pred sebou ešte šestnásť duelov. Hráči Manchestru City pridali v tomto ročníku aj šesť presných zásahov v FA Cupe, šestnásť v Ligovom pohári a osemnásť v Lige majstrov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies