Hráči Los Angeles Kings oslávili triumf promenádou v uliciach mesta

NETKY.SK • 15 Jún 2012, 12:45 • 2 min
Hráči Los Angeles Kings oslávili triumf promenádou v uliciach mesta

Hráči Los Angeles Kings oslávili triumf promenádou v uliciach mesta - Hokej Hokejisti Los Angeles Kings oslávili zisk Stanleyho pohára slávnostnou promenádou. Pri jazde na poschodových autobusoch s otvorenou strechou v uliciach mesta anjelov vítali víťazo

slovakia

left justify in out

img

Hokejisti Los Angeles Kings oslávili zisk Stanleyho pohára slávnostnou promenádou. Pri jazde na poschodových autobusoch s otvorenou strechou v uliciach "mesta anjelov" vítali víťazov zámorskej NHL tisícky nadšených fanúšikov. Kapitán tímu Dustin Brown spoločne s najužitočnejším hráčom play off brankárom Jonathanom Quickom potom vystavili uctievanú trofej pred arénou Staples Center, kde "králi" v noci na utorok spečatili svoj triumf. Nad New Jersey Devils vyhrali v sérii 4:2 a dosiahli najväčší úspech v 45-ročnej histórii klubu.
      "Nečakali sme, že o radosť zo zisku Stanleyho pohára sa s nami príde podeliť toľko fanúšikov. Je to jedna z chvíľ, na ktorú v živote nezabudnem. Naši priaznivci boli počas celej sezóny fantastickí a majú výrazný podiel na to, že sme to dotiahli až k zisku trofeje," povedal útočník Kings Dustin Penner.
      K mikrofónu sa dostali postupne všetci hráči víťazného tímu. Pri každom mene reagovali fanúšikovia búrlivým potleskom. Mávali klubovými vlajkami a hádzali čierno-strieborné konfety. "Je to veľká zábava, takže na budúci rok si takéto oslavy radi zopakujeme. Máme silný tím, ktorý má na to, aby obhájil Stanleyho pohár," nechal sa počuť slovinský útočník Anže Kopitar.
      Najväčší potlesk sa ušiel Quickovi, držiteľovi Conn Smythe Trophy, ktorý v play off privádzal súperových útočníkov do zúfalstva. "Vidieť na tvárach ľudí široké úsmevy, to je niečo, na čo nikdy nezabudnete," povedal 26-ročný Američan, ktorý inkasoval vo finále spolu iba sedem gólov. V priemere dostal v play off len 1,41 gólu na zápas pri úspešnosti zákrokov 94,6 percenta.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies