Hráči HKM Zvolen začali s prípravou na suchu

NETKY.SK • 5 Máj 2015, 12:34 • 2 min
Hráči HKM Zvolen začali s prípravou na suchu

ZVOLEN - Hokejisti HKM Zvolen odštartovali v utorok ráno prípravu na suchu pred novou extraligovou sezónou. V školskej telocvični vyronili prvé kvapky potu pod trénerským tandemom Josef Turek – Andrej Podkonický brankári Samuel Baroš a Roman Petrík a hráči Viktor Fekiač, Frederik Fekiač, Jakub Žilka, Jozef Kentoš, Ivan Jakubík, Tomáš Parobok, Ľubor Balko, Patrik Marcinek, Juraj Rožník a Ondřej Starý.

slovakia

left justify in out

Počet hokejistov v príprave sa bude postupne zvyšovať, do kabíny pribudnú ďalší hráči už na budúci týždeň. "Áno, od nasledujúceho týždňa doplníme mužstvo niekoľkými hráčmi. Ďalší pribudnú po 20. máji, tretia várka príchodov je naplánovaná od 1. júna," uviedol pre oficiálny web klubu generálny manažér Milan Čanky a dodal: "Mužstvo budeme skladať tak, aby v konečnej fáze tréneri pracovali s asi dvadsiatimi piatimi hráčmi. Ďalší, ktorí budú trénovať individuálne, sa k tímu pripoja až v druhej fáze, keď sa pôjde na ľad. Konečná podoba kádra, ktorý vstúpi do nového ročníka extraligy bude známa v druhej polovici augusta po Memoriáli Pavla Zábojníka."

 

Naberanie kondície potrvá do 26. júna. "Suchú fázu prípravy zakončíme testami fyzickej pripravenosti, podobne ako pred rokom. Tie neomylne ukážu, ako kto pracoval, čo má natrénované," prezradil tréner Turek.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies