Hráči Chelsea sú pripravení na návrat Mourinha

NETKY.SK • 23 Máj 2013, 13:33 • 2 min
Hráči Chelsea sú pripravení na návrat Mourinha

LONDÝN - Futbalisti FC Chelsea s potešením vítajú možný návrat trénera Jose Mourinha na Stamford Bridge napriek tomu, že s Realom Madrid v poslednej sezóne nedosiahol výraznejší úspech. Informovala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Stredopoliar londýnskeho klubu Juan Mata pred dvomi prípravnými s Manchestrom City v USA povedal, že 50-ročný Mourinho stále patrí medzi najlepších futbalových trénerov.  

"Nevieme, čo sa stane, ale ak príde, tak ho privítame, pretože je jeden z najlepších," uviedol Mata. "Chelsea chce vždy mať top  káder a keď príde, tak budeme šťastní, že ho máme." 

Mourinha v pondelok oficiálne zbavili funkcie trénera Realu Madrid a všeobecne sa očakáva jeho návrat do FC Chelsea, kde úspešne pôsobil v rokoch 2004 - 2007. Mourinho síce s Realom vyhral Copa del Rey 2011 a v roku 2012 získal španielsky titul, ale nepodarilo sa mu ukoristiť európsku trofej a v poslednej sezóne sa musel uspokojiť "len" so ziskom španielskeho Superpohára. 

"Musíte byť súčasťou takého veľkoklubu, aby ste všetko pochopili," povedal bývalý hráč Valencie Mata. "Podľa toho, čo viem, tak Madrid je gigantický klub s obrovským tlakom. Nie je jednoduché tam fungovať. Všetko, čo môžem povedať je, že sa budeme snažiť odviesť maximum bez toho, či príde alebo nepríde Mourinho."    

Podľa obrancu Chelsea Branislava Ivanoviča, ktorý svojou hlavičkou rozhodol o nedávnom víťazovi Európskej ligy 2012/2013, je to pre každého hráča výzva hrať pod veľkým trénerom. "Všetky tieto veci sa robia za jediným cieľom, aby Chelsea mala čo najlepší tím," dodal srbský legionár.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies