Hráči Arsenalu vyjadrili Wengerovi podporu: Chceme, aby tu ešte zostal

NETKY.SK • 22 Marec 2014, 10:48 • 2 min
Hráči Arsenalu vyjadrili Wengerovi podporu: Chceme, aby tu ešte zostal

LONDÝN - Futbalisti Arsenalu Londýn vyjadrili podporu trénerovi Arsene Wengerovi a podľa slov belgického obrancu Thomasa Vermaelena si prajú, aby ich viedol aj v ďalších rokoch.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatštyriročného Wengera, ktorému na konci sezóny vyprší zmluva, čaká v sobotu okrúhly 1000. zápas na lavičke londýnskeho klubu. Jubileum bude mať pikantnú príchuť, keďže ho dosiahne v súboji s mestským rivalom FC Chelsea, s ktorým "kanonieri" bojujú v tejto sezóne o titul v anglickej Premier League.
      

"Je to neuveriteľné - veľa trénerov niečo podobné nedokáže, pretože iba prídu a onedlho odchádzajú, takže dosiahnuť 1000. zápas je niečo naozaj neskutočné," uviedol Vermaelen pre arsenal.com. "Každý chce, aby tu ostal tak dlho, ako to bude možné. Je neuveriteľné, čo všetko spravil pre tento klub a hráčov. Boli by sme radi, ak by podpísal kontrakt na niekoľko ďalších rokov."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona