VIDEO Hráči Arsenalu takmer nestihli zápas, vysoká prehra rozhnevala dav fanúšikov

NETKY.SK • 11 Apríl 2017, 10:14 • 2 min
VIDEO Hráči Arsenalu takmer nestihli zápas, vysoká prehra rozhnevala dav fanúšikov

LONDÝN - Crystal Palace zvíťazil v pondelňajšom derby zápase 31. kola Premier League na domácom trávniku nad favorizovaným Arsenalom Londýn rozdielom triedy 3:0. Ďalšie zakopnutie Arsenalu, ktorý inkasoval tri góly v štyroch posledných dueloch na súperových ihriskách, znamená, že sa mu opäť vzdialili priečky zaručujúce účasť v Lige majstrov.

slovakia

left justify in out

Zverenci Arsena Wengera prišli na zápas v poslednej chvíli. Do Selhurst Parku dorazili iba 45 minút pred výkopom, pričom predzápasové rozcvičenie okresali na 20 minút. Dôvodom bola dopravná zápcha v meste. Znížená koncentrácia hráčov sa následne premietla i do zápasu, keď Arsenal prehrával po štvrťhodine hry 1:0, skóre otvoril Townsend. O ďalšie presné zásahy domácich sa postarali Yohan Cabaye a Luka Milivojevič.

 

Po stretnutí si na hráčoch Arsenalu vybili zlosť frustrovaní fanúšikovia hanlivými pokrikmi a vulgarizmami. Gunners figurujú na aktuálnom šiestom mieste so 7-bodovým mankom na štvrtý Manchester City.

 

sumár:

Crystal Palace - Arsenal Londýn 3:0 (1:0)

Góly: 17. Townsend, 63. Cabaye, 68. Milojevič

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona