Hráči Arsenalu po ligovej výhre s odkazom pre Schumachera

NETKY.SK • 2 Január 2014, 10:07 • 2 min
Hráči Arsenalu po ligovej výhre s odkazom pre Schumachera

LONDÝN - Futbalisti londýnskeho klubu FC Arsenal adresovali po stredajšom domácom ligovom víťazstve 2:0 nad hráčmi Cardiffu City povzbudzujúci odkaz nemeckému expilotovi formuly 1 Michaelovi Schumacherovi.

slovakia

left justify in out

Sedemnásobný majster sveta Schumacher bojuje po nedeľňajšej nehode na lyžovačke o svoj život. Nemecký útočník "kanonierov" Lukas Podolski uverejnil prostredníctvom svojho profilu na Facebooku fotografiu zo šatne, na ktorej drží so svojimi klubovými spoluhráčmi tričko s nápisom "Schumi, skoro sa uzdrav". "Ťažký zápas, dôležité víťazstvo a opäť sme na čele. Naše myšlienky však smerujú k tebe, Michael. Len to najlepšie ti praje tím AFC," pripísal k fotografii Podolski.

Zdravotný stav Michaela Schumachera nie je lepší, ale ani sa nezhoršil, konštatovali v stredu lekári. Schumacher zostáva v umelom spánku, lekári bojujú o jeho život z hodiny na hodinu a odmietajú vysloviť akékoľvek prognózy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies