Hráči AC Miláno po prehre s Palermom: Súpera sme podcenili

NETKY.SK • 3 November 2014, 11:53 • 2 min
Hráči AC Miláno po prehre s Palermom: Súpera sme podcenili

MILÁNO - Najväčším prekvapením víkendového programu 10. kola talianskej futbalovej Serie A bola domáca prehra AC Miláno s nováčikom súťaže z Palerma (0:2). Vlna kritiky sa zniesla najmä na hlavu Cristiana Zapatu. Kolumbijčan, ktorý v úvode duelu vystriedal zraneného Alexa, si najskôr v 23. minúte strelil vlastný gól. O tri minúty neskôr prehral osobný súboj s Paulom Dybalom a mladý Argentínčan pohodlne zvýšil na 2:0 pre Palermo.

slovakia

left justify in out

Obranca AC Miláno Ignazio Abate pre oficiálny klubový web "rossoneri" priznal, že prehra nebola iba výsledkom Zapatovho zlyhania. "So spoluhráčmi sme sa zhodli, že súpera sme podcenili. Neboli sme na tento zápase vhodne mentálne pripravení a to sa nám už v budúcnosti nesmie stať. Mysleli sme si, že súper sa porazí sám," povedal po zápase Abate.

 

Taliansky reprezentant dodal, že Milánčania sa opäť musia vrátiť k svojej typickej hre. "Musíme hrať viac s pokorou a menej profesorsky. Liga je kvalitná a ak nezmeníme svoj prístup k súperom, budeme mať problémy aj inými tímami," uviedol Abate.

 

Milánu patrí po desiatich kolách siedma priečka. Na tretiu Sampdoriu, s ktorou sa v sobotu stretnú vo vzájomnom súboji, strácajú zverenci trénera Filippa Inzaghiho tri body.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona