Hráč vďaka náhodným číslam v hre LOTO vyhral vyše 580-tisíc eur

NETKY.SK • 11 Október 2012, 09:07 • 2 min
Hráč vďaka náhodným číslam v hre LOTO vyhral vyše 580-tisíc eur

Hráč vďaka náhodným číslam v hre LOTO vyhral vyše 580-tisíc eur - Zaujímavosti Vyše 580. 000 eur vďaka náhodným číslam vyhral hráč v druhom ťahu hry LOTO, ktorý uzatvoril stávku v Bratislavskom kraji.

slovakia

left justify in out

img

Vyše 580.000 eur vďaka náhodným číslam vyhral hráč v druhom ťahu hry LOTO, ktorý uzatvoril stávku v Bratislavskom kraji. Do hry vložil 7,35 eura.

"Víťazný hráč sa pri tipovaní spoľahol na náhodné čísla a za vklad 7,35 eura si podal plný tiket aj s doplnkovou hrou JOKER. Po stredajšom (10. 10.) žrebovaní si bude môcť na svoj účet pripísať 586.676,82 eura," informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s., Rastislav Čépe.

Podľa jeho slov ide už o desiaty tohtoročný jackpot, ktorý padol v číselnej lotériovej hre LOTO."Zároveň možno uviesť, že je to zatiaľ štvrtý najvyšší tohtoročný lotový jackpot," povedal. Najvyššia výhra tento rok padla 12. augusta, keď šťastný hráč uzatvoril stávku v Trnavskom kraji a na svoj účet si pripísal viac ako 6,3 milióna eur. 

Druhá najvyššia tohtoročná výhra bola 8. apríla, mala hodnotu vyše 2,8 milióna eur. V poradí tretia najvyššia výhra v hre LOTO dosiahla hodnotu vyše 1,3 milióna eur a padla 18. júla.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies