Hráč si predplatil žrebovania, vyhral LOTO jackpot

NETKY.SK • 6 September 2012, 11:02 • 2 min
Hráč si predplatil žrebovania, vyhral LOTO jackpot

Hráč si predplatil žrebovania, vyhral LOTO jackpot - Zaujímavosti Ubehli len tri dni a v národnej lotériovej spoločnosti TIPOS zaregistrovali ďalší jackpot, ktorý padol v hre LOTO. V stredajšom žrebovaní v hre LOTO boli vyžrebované v prvom ťahu výherné čí

slovakia

left justify in out

imgUbehli len tri dni a v národnej lotériovej spoločnosti TIPOS zaregistrovali ďalší jackpot, ktorý padol v hre LOTO. „V stredajšom žrebovaní v hre LOTO boli vyžrebované v prvom ťahu výherné čísla 4, 16, 18, 27, 38 a 41. Rovnaké mal na svojom potvrdení o uzatvorení stávky aj hráč, ktorý si na ne stavil v Trnavskom kraji. Vďaka tomu si môže na svoj účet pripísať 374 526,14 eura,“ informoval hovorca spoločnosti TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a.s. Rastislav Čépe.

Okrem toho, že sa šťastný hráč spoľahol na vlastné čísla, využil aj možnosť predplatiť si lotovú stávku. „Hráč mal uzatvorenú dvojtipovú stávku na dve žrebovania a zaplatil za ňu 2,80 eura. A výhru v prvom poradí získal na druhé žrebovanie, ktoré pripadlo na stredu“ uviedol hovorca. 

Hovorca ďalej uviedol, že ide deviaty tohtoročný jackpot, ktorý padol v číselnej lotériovej hre LOTO. „Pri tejto príležitosti možno uviesť, že minulý mesiac, 12. augusta, sme zaznamenali v hre LOTO neuveriteľnú výhru - vyše 6,3 milióna eur,“ pripomenul. Druhá najvyššia tohtoročná výhra padla 8. apríla, mala hodnotu vyše 2,8 milióna eur. V poradí tretia najvyššia výhra v hre LOTO mala hodnotu vyše 1,3 milióna eur a padla 18. júla. 

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona