VIDEO Hráč si kopol loptu do tváre, rozhodca odpískal faul

NETKY.SK • 17 Február 2015, 14:45 • 2 min
VIDEO Hráč si kopol loptu do tváre, rozhodca odpískal faul

MILÁNO - Keď sa veci nevyvíjajú podľa vašich predstáv, tak sa väčšinou pokazí aj to, čo by ste nečakali. Platí to aj vo futbale a po víkendovom zápase AC Milána proti Empoli to takto asi vnímal aj tréner Filippo Inzaghi.

slovakia

left justify in out

Prebiehajúca sezóna sa pre milánske AC nevyvíja práve najlepšie, keďže po 23 kolách sa potáca v spodnej polovici tabuľky Serie A. Počas posledných týždňov sa to na Rossoneri valí z každej strany a vyzerá to, že koniec problémov je v nedohľadne.

V nedeľu na domácej pôde dokázalo AC Miláno uhrať iba bod za remízu 1-1 proti Empoli a bola to už ich deviata v tejto sezóne. Aktuálne sa AC herne trápi, keď v posledných šiestich zápasoch dokázali vyhrať iba v jedinom a to stačí iba na 11.miesto v tabuľke Serie A.

V zápase proti Empoli to spočiatku vyzeralo veľmi sľubne, keď tesne pred polčasom skóroval domáci Mattia Destro a milánsky tím išiel do šatní s tesným vedením. Po prestávke hostia zabrali a ich snaha bola korunovaná gólom v 68.minúte, keď sa o vyrovnanie postaral Massimo Maccarone.

 

Tréner Inzaghi potreboval oživiť hru svojho tímu a na ihrisko poslal Alessia Cerciho, ktorý prišiel do Milána na hosťovanie z Atlética Madrid. Bol to práve Cerci, ktorého zanedlho rozhodca napomenul za ten "najkrutejší" faul, aký sme tento víkend mohli vidieť.

Obranca Empoli Mário Rui sa snažil udržať loptu pred dobiedzajúcim Cercim a chcel si ju prekopnúť cez hlavu za seba. Tento manéver mu však nevyšiel, keď si loptu kopol priamo do vlastnej tváre a zložil sa na trávnik. Rozhodca si pravdepodobne myslel, že Cerci udrel súpera rukou a pre Empoli odpískal voľný kop.

Tréner Filippo Inzaghi po tomto verdikte rozhodcu takmer skolaboval na lavičke, ale ako sa vraví, keď sa darí, tak sa darí.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona