Hráč PSG Aurier vo väzení za útok na policajta

NETKY.SK • 26 September 2016, 21:19 • 2 min
Hráč PSG Aurier vo väzení za útok na policajta

PARÍŽ - Futbalový obranca klubu Paríž St. Germain Serge Aurier strávi za útok na príslušníka polície dva mesiace za mrežami.

slovakia

left justify in out

Reprezentanta z Pobrežia Slonoviny zatkli ešte v máji vo francúzskej metropole neďaleko Elyzejských polí v skorých ranných hodinách po tom, ako sa zabával s priateľmi v nočnom klube a dostal sa do potýčky s policajtom, proti ktorému údajne použil násilie. Aurier poprel udretie policajta, ale obvinili ho z úmyselného fyzického násilia voči verejnej autorite.

 

Hráčova právna zástupkyňa Claire Boutaudová uviedla, že Aurier podá odvolanie proti pondelkovému súdnemu verdiktu, lebo chce dokázať svoj nevinu. Kontroverzný futbalista musí navyše zaplatiť 2100 eur. Aurier pre účasť na súde vynechal tréning, ale verí, že bude môcť nastúpiť v stredajšom dueli Ligy majstrov v bulharskej Sofii proti tímu Ludogorec Razgrad.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona