Hráč Manchestru City Yaya Toure venuje na pomoc obetiam nedávneho útoku tisíce libier

NETKY.SK • 25 Máj 2017, 09:17 • 2 min
Hráč Manchestru City Yaya Toure venuje na pomoc obetiam nedávneho útoku tisíce libier

Manchester - Futbalista Manchestru City Yaya Toure spoločne s jeho agentom Dimitriom Selukom venujú na pomoc obetiam pondelkového bombového útoku v Manchestri 100.000 libier (cca 116.000 eur). Pri teroristickom útoku v centre mesta zahynulo 22 ľudí a ďalších 64 osôb utrpelo zranenia.

slovakia

left justify in out

"Chceme pomôcť rodinám obetí i tým, ktorí sú v nemocnici. Spoločne s denníkom Manchester Evening News sme založili fond a pomôže tým, ktorí to potrebujú. Yaya miluje Manchester a pondelkové udalosti ho veľmi zasiahli," uviedol Seluk pre BBC Sport.

 

K samovražednému bombovému útoku došlo v pondelok približne o 22.30 h miestneho času pred vstupom do manchesterskej multifunkčnej haly po koncerte americkej popovej speváčky Ariany Grande. Útočník sa odpálil po skončení koncertu, keď ľudia opúšťali halu.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies