Hrá sa o 5 miesteniek, Neapol a Plzeň istý postup, Liverpool čaká boj

NETKY.SK • 5 December 2012, 12:23 • 2 min
Hrá sa o 5 miesteniek, Neapol a Plzeň istý postup, Liverpool čaká boj

Hrá sa o 5 miesteniek, Neapol a Plzeň istý postup, Liverpool čaká boj - Futbal V záverečnom 6. kole skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2012/2013 vo futbale zostáva v hre posledných päť miesteniek do jarného šestnásťfinále.

slovakia

left justify in out

imgV záverečnom 6. kole skupinovej fázy Európskej ligy UEFA 2012/2013 vo futbale zostáva v hre posledných päť miesteniek do jarného šestnásťfinále. O jednu z nich sa budú usilovať hráči FC Liverpool v kádri so slovenským reprezentačným kapitánom Martinom Škrtelom, ktorých posúva ďalej akékoľvek víťazstvo na ihrisku Udinese Calcio.

"The Reds" môže postúpiť aj v prípade remízy za predpokladu, že Young Boys Bern v paralelne hranom stretnutí A-skupiny doma s už istým postupujúcim Anži Machačkala nezaboduje naplno. V prípade prehry však neexistuje ani teoretická šanca Liverpoolu na postup, lebo v mikrotabuľke Udinese, YB Bern, Liverpool majú Angličania najhoršiu bilanciu.

V šlágri B-skupiny Viktoria Plzeň s početným legionárskym zázemím zo Slovenska hostí Atletico Madrid. Obe mužstvá už majú istotu postupu, hrá sa však o prvé miesto v tabuľke, na ktoré potrebuje český zástupca zvíťaziť. Neapol s Marekom Hamšíkom má jasný postup z 2. miesta F-skupiny, ktorej víťazom sa stal v predstihu Dnipro Dnepropetrovsk.

V G-skupine potrebuje maďarský Videoton, ktorý v predkole vyradil bratislavský Slovan, vyhrať nad Sportingom Lisabon a pritom čakať na pozitívne správy z Genku, kde budú na diaľku fandiť domácim v súboji s Bazilejom. Len za týchto okolností môže Videoton postúpiť.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies