Howe: Hráči dostanú šancu ukázať sa medzi elitou

NETKY.SK • 3 Máj 2015, 15:50 • 2 min
Howe: Hráči dostanú šancu ukázať sa medzi elitou

LONDÝN - Tréner futbalistov Bournemouthu Eddie Howe po postupe jeho tímu do anglickej Premier League vyhlásil, že v letnom prestupovom období neplánuje rozsiahle nákupy nových hráčov. Podľa neho si elitnú súťaž zahrajú tí, ktorí sa zaslúžili o celkový triumf v druhej najvyššej súťaži Championship.

slovakia

left justify in out

Bournemouth vyhral II. ligu so ziskom 90 bodov a v Premier League sa predstaví po prvý raz v 116-ročnej klubovej histórii. Za postup medzi elitu dostane tím z prímorského mestečka 120 miliónov libier, ale Howe ich nechce použiť na nákup nových hráčov. "Hráči si postup vybojovali sami. Nie som zástancom toho, aby sa v lete mužstvo výrazne obmenilo. Samozrejme, posilníme sa na tých postoch, kde máme rezervy, ale hlavne dostanú príležitosť tí, ktorí si právo zahrať si v Premier League vybojovali na ihrisku," uviedol Howe pre agentúru Reuters.

 

Bournemouth viedol tabuľku po väčšinu sezóny a prvenstvo si udržal aj napriek mohutnému záveru Watfordu na konci ročníka. "Postup sme si zaslúžili. Počas sezóny sme podávali najvyrovnanejšie výkony a skutočne si myslím, že sme boli najlepším tímom v súťaži. Hráčom sa dostalo odmeny, v budúcej sezóne dostanú príležitosť ukázať sa medzi elitou," dodal Howe.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona