Howard už našiel recept, pri šestkách zatvára oči

NETKY.SK • 3 Október 2013, 12:07 • 2 min
Howard už našiel recept, pri šestkách zatvára oči

HOUSTON - Taktike "Smite-a-Dwight", ktorej cieľom je zámerne faulovať Dwighta Howarda pre jeho slabú percentuálnu úspešnosť streľby trestných hodov, už v basketbalovej NBA zrejme odzvonilo.

slovakia

left justify in out

Frustrovaný pivot našiel spôsob, akým zatočiť so svojou najvýraznejšou slabinou - pred vystrelením lopty zavrie oči. Že to nie je márna snaha, dokumentuje situácia z piatkového tréningu Houston Rockets. Howard vyzval skvelého šestkára Jamesa Hardena a zdolal ho, keď z desiatich pokusov premenil až osem.

"Je to dobré percento úspešnosti. Budem to musieť začať praktikovať v zápasoch," poznamenal pre Houston Chronicles 27-ročný pivot. 

Howard v uplynulej sezóne ešte ako hráč Los Angeles Lakers iba v 69 dueloch ročníka minul toľko šestiek, ako jeho vtedajší spoluhráč Steve Nash za takmer 17 rokov. Nešťastník premenil v sledovanom čase 314 zo 646 pokusov (úspešnosť 49 percent), čiže až 332-krát netrafil loptu do koša. Nash mal vtedy kariérnu bilanciu 3360/3038. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies