Howard sa pustil do písania memoárov

NETKY.SK • 25 August 2014, 15:02 • 2 min
Howard sa pustil do písania memoárov

NEW YORK - Americký futbalový brankár Tim Howard si vzal na rok reprezentačné voľno a čas využije aj na dokončenie svojho životopisu.

slovakia

left justify in out

Knižný titul Brankár by mal vyjsť 9. decembra vo vydavateľstve HarperCollins Publishers. K dispozícii bude verzia pre dospelých aj pre dospievajúcich. Tridsaťpäťročný gólman Evertonu sa podelí o vzostupy aj pády vo svojom súkromí aj v kariére, nevynechá ani zápas s Touretteovým syndrómom, čo je vrodené neuropsychiatrické ochorenie mozgu, ktoré mu diagnostikovali na strednej škole.

 

Howard sa stal v USA hrdinom tohtoročných majstrovstiev sveta v Brazílii. V osemfinále proti Belgicku sa prezentoval 16 zákrokmi a z historických tabuliek tým vymazal Peruánca Ramóna Quirogu z bezgólového súboja s Holandskom na MS 1978. Američania prehrali 1:2 a do štvrťfinále nepostúpili. Rodák z amerického štátu New Jersey je účastníkom troch svetových šampionátov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies