Howard s pokutou za loptovú vendetu proti divákovi

NETKY.SK • 22 November 2013, 13:54 • 2 min
Howard s pokutou za loptovú vendetu proti divákovi

NEW YORK - Skrat basketbalistu Houstonu Dwighta Howarda v závere texaského derby v Dallase nemal negatívny vplyv len na osud Rockets v stredajšom zápase NBA, ale aj na peňaženku pivota hostí. Vedenie súťaže "ohodnotilo" jeho hodenie lopty smerom k provokujúcemu divákovi pokutou 25-tisíc dolárov.

slovakia

left justify in out

Rockets 2:54 min pred koncom viedli 116:111 a mali zamiesené na víťazstvo, keď ich kľúčovému podkošovému hráčovi verbálne zabrnkal na nos fanúšik domácich a Howard sa s ním porátal svojsky: po agresorovi hodil do hľadiska loptu. Tento krok nezostal nepovšimnutý a rozhodcovia odmenili 27-ročného centra technickou chybou. Z nej vyplývajúci jeden trestný hod premenil Dirk Nowitzki. Mavericks potom výborne zvládli záver duelu, ktorý vyhrali 123:120. Nič nebolo platných ani Howardových 33 bodov a 11 doskokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies