Howard Donald sa stal trojnásobným otcom

NETKY.SK • 16 Január 2016, 13:18 • 2 min
Howard Donald sa stal trojnásobným otcom

LONDÝN - Howard Donald, člen anglickej skupiny Take That, a jeho manželka Katie Halil privítali na svet ich prvé spoločné dieťa.

slovakia

left justify in out

Synovi, ktorý sa narodil v utorok 12. januára, dali meno Bowie Taylan Donald. Pomenovali ho pravdepodobne po zosnulom spevákovi Davidovi Bowiem, ktorý 10. januára podľahol rakovine. O radostnú správu sa hudobník podelil v piatok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde okrem mena a dátumu narodenia svojho tretieho dieťaťa napísal "Mama a otec trpia nedostatkom spánku, ale život je úžasný, on (syn, pozn. SITA) je božský."


Štyridsaťsedemročný rodák s anglického Droylsdenu sa s Halil sa stretol v roku 2008 a randiť spolu začali o dva roky neskôr. Svadba sa konala vlani v januári. Donald už má 16-ročnú dcéru Grace s Victoriou Piddington a desaťročnú dcéru Lolu, ktorej matkou je Marie-Christine Musswessels.


Howard Paul Donald pomáhal zakladať Take That v roku 1990. S formáciou, ktorú v súčasnosti tvoria aj Gary Barlow a Mark Owen, pričom v minulosti boli jej členmi tiež Robbie Williams a Jason Orange, vydal albumy Take That And Party (1992), Everything Changes (1993), Nobody Else (1995), Beautiful World (2006), The Circus (2008), Progress (2010) a zatiaľ posledný III (2014), ktorého reedícia vyšla vlani v novembri. Take That majú na konte napríklad osem BRIT Awards.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies