Hovorkyňu KDH dnes po nehode prepustia z nemocnice

NETKY.SK • 10 Marec 2015, 12:44 • 2 min
Hovorkyňu KDH dnes po nehode prepustia z nemocnice

BRATISLAVA - Hovorkyňu KDH Natáliu Žembovú dnes prepustia z nemocnice na bratislavských Kramároch.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informoval šéf komunikačného oddelenia KDH Dárius Anton Hatok, Žembová je po operácii stavca a rebier v stabilizovanom stave a začína s rekonvalescenciou. „Niekoľko dní až týždňov bude nosiť korzet, ktorý pomáha správne držať telo. Ak budú všetky okolnosti zotavovaniu naklonené, Žembová sa zaradí do pracovného procesu,“ povedal Hatok.

 

Žembová mala vo štvrtok večer dopravnú nehodu. V zákrute za obcou Pernek narazil jej Citroën Xsara do dopravného značenia a následne do stromu. "Nárazom utrpela 40-ročná vodička osobného motorového vozidla ľahké zranenia, s ktorými bola prevezená do jednej z nemocníc," uviedol pre agentúru SITA bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff. Škodu vyčíslili na osemtisíc eur. Presné príčiny nehody, ako aj mieru zavinenia, vyšetrujú.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies