Hovorca Žiliny kúpi 50-tisícový byt za 700 eur!

NETKY.SK • 11 Február 2014, 09:27 • 2 min
Hovorca Žiliny kúpi 50-tisícový byt za 700 eur!

BRATISLAVA – Okresné centrum KDH v Žiline vyzýva hovorcu mesta Pavla Čorbu, aby vrátil byt, ktorý získal od mesta Žilina.

slovakia

left justify in out

Ako povedal dnes pre agentúru SITA poslanec NR SR Martin Fronc, ktorý je členom okresnej organizácie KDH v Žiline, získanie 2-izbového bytu v Žiline, ktorý má trhovú hodnotu približne 50 000 eur, za 700 eur žilinským hovorcom je príznačné pre menovaných funkcionárov novej štátostrany. Podľa neho ide o neetický predaj. „Takto vyzerá zveľaďovanie majetku mesta podľa ponímania ochrancov slabých a chudobných, za ktorých sa v strane Smer-SD tak radi sami pasujú,“ zdôraznil Fronc.

 

Fronc zároveň upozornil, že predaj bytu sa udial za sedem mesiacov, čo je expresne rýchly čas. „Expresne rýchly realitný podvod zvládli nadštandardným spôsobom, ale žiaľ len v prospech strany Smer-SD a jej členov a v neprospech obyvateľov mesta Žilina,“ povedal Fronc. Podľa neho primátorov dvojaký meter a faloš funkcionára Smeru-SD len odkryl bohorovnosť Igora Chomu. 
Podľa Fronca si 22. novembra 2012 Miriam Žilinčárová podala žiadosť o pridelenie nájomného bytu na žilinský mestský úrad. Komisia o päť dní odporučila primátorovi byt Žilinčárovej prideliť. V marci 2013 doručila Žilinčárová žiadosť o odkúpenie bytu. „Byt bol 27. júna 2013 predaný už manželom Miriam a Pavlovi Čorbovcom,“ upozornil Fronc. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona