Hovorca ruského prezidenta sa oženil s olympijskou víťazkou v krasokorčuľovaní

NETKY.SK • 1 August 2015, 18:50 • 2 min
Hovorca ruského prezidenta sa oženil s olympijskou víťazkou v krasokorčuľovaní

MOSKVA - Ruská olympijská víťazka v krasokorčuľovaní Taťjana Navková sa dnes vydala za hovorcu ruského prezidenta Dmitrija Peskova, informovala agentúra RIA Novosti. Svadba sa konala v čiernomorskom letovisku Soči, ktoré bolo vlani dejiskom zimnej olympiády.

slovakia

left justify in out

V prípade Navkovej ide o druhé manželstvo, Peskov sa dnes ženil tretíkrát. Pár už má spoločného potomka - dcéru Nadeždu.


Peskov bol prvýkrát ženatý s vnučkou sovietskeho veliteľa Semiona Buďonného - Anastasijou, s ktorou má syna. S druhou ženou Jekaterinou, ktorá pochádzala z diplomatickej rodiny, má dcéru a dvoch synov. Navková má z prvého manželstva so svojím niekdajším trénerom a majstrom sveta v tancoch na ľade Alexandrom Žulinom dcéru, ktorá sa narodila v roku 2000.


Krasokorčuliarka od 12. júna v Soči vystupuje ako jedna z účinkujúcich v muzikáli Karmen - ľadovej šou, ktorej režisérom je Iľja Averbuch. V predvečer dnešnej svadby boli na toto predstavenie pozvaní aj všetci svadobní hostia.
Navková svoju športovú kariéru ukončila v roku 2006, ale ešte predtým na olympiáde v talianskom Turíne získala spolu s Romanom Kostomarovom zlato v súťaži tanečných párov.



 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona