Hovančík si zlomil kostičku a bude dva mesiace pauzovať

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 10:58 • 2 min
Hovančík si zlomil kostičku a bude dva mesiace pauzovať

PODBREZOVÁ - Futbalový defenzívny stredopoliar Juraj Hovančík si zlomil kostičku vonkajšieho priehlavku a v utorok absolvoval operáciu v ružomberskej nemocnici.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný hráč Podbrezovej zostane asi dva mesiace bez futbalu. Prešovský rodák bude železiarom citeľne chýbať. Hovančík sa zranil vo víkendovom stretnutí tretieho kola najvyššej slovenskej súťaže proti Trenčínu.

 

"Snažil som sa v strede poľa pri bránení vybehnúť na Stana Lobotku, ten ma obišiel a ako som sa otáčal za ním, pocítil som pichnutie v nohe. Už som, žiaľ, nemohol pokračovať v hre. Cítim sa trocha ubolený, ale inak v poriadku. Beriem to tak, že v živote sa stávajú aj oveľa horšie veci ako fakt, že budem zase zhruba dva mesiace bez futbalu," uviedol na webe fortunaliga.sk Hovančík. 

 

Pred príchodom do Podbrezovej hral v Košiciach, kde skončil v závere roka 2013. Môže porovnávať oba tímy a k svojmu bývalému zamestnávateľovi je kritický. "Sú to dve rozdielne mužstvá. V Podbrezovej som našiel výbornú partiu, chalani šliapu na tréningoch, v zápasoch. Verím, že tá smola sa odlepí a výsledky sa rýchlo dostavia. Naopak, myslím si, že v Košiciach vládne absolútny chaos. Považujem len za náhodu, že sa im v minulej polsezónne herne darilo a že získali Slovenský pohár. Momentálne sa hráči pripravujú len na to, ako nájsť najlepšiu výhovorku, prečo hrajú tak zle. Preto sú na dne tabuľky," doplnil Hovančík. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies