Hotely budú vo Vysokých Tatrách na Veľkú noc plné, lyžovať sa bude dať dlhšie

NETKY.SK • 22 Marec 2016, 11:52 • 2 min
Hotely budú vo Vysokých Tatrách na Veľkú noc plné, lyžovať sa bude dať dlhšie

POPRAD – Hotely vo Vysokých Tatrách budú počas Veľkej noci plné, pobyty v termíne od 25. do 28. marca sú už takmer vypredané.

slovakia

left justify in out

Návštevníci Tatier budú môcť veľkonočné sviatky stráviť aj na lyžiarskych svahoch. „Lyžuje sa na Štrbskom Plese, kde je 75 centimetrov snehu a v Tatranskej Lomnici, kde je od 40 do 160 centimetrov snehu a podmienky na lyžovanie sú veľmi dobré,“ informovala hovorkyňa prevádzkovateľa tatranských lyžiarskych stredísk Zuzana Fabianová. Počas víkendov je v prevádzke aj Starý Smokovec, a to zjazdovky Jakubkova lúka I a II, na ktorých je 25 centimetrov snehu.

 

Lyžiarske strediská avizujú na veľkonočné sviatky aj zmenu svojich prevádzkových hodín. Lyžiari budú môcť lyžovať už od 7:45, v prípade pekného počasia sa bude počas sviatkov lyžovať až do 16:30. Všetky podrobnosti o prevádzkových hodinách budú podľa Fabianovej zverejnené počas sviatočných dní aj na LCD obrazovkách v strediskách a na internetovej stránke lyžiarskych stredísk. Počas sviatkov sa predĺži aj preprava pozemnou lanovkou, v piatok, sobotu a nedeľu bude premávať do 17:30.

 

Tatranci začali tento týždeň s jarnou technickou údržbou niektorých lanoviek. V stredisku Starý Smokovec vykonávajú technickú údržbu pozemnej lanovky zo Starého Smokovca na Hrebienok od 21. do 23. marca, ďalej budú pokračovať v dňoch od 30. marca do 1. apríla a od 4. apríla do 8. apríla. Lanovka teda bude v prevádzke od 24. marca do 29. marca, od 2. apríla do 3. apríla a trvalo od 9. apríla. Podobná údržba čaká aj ďalšie lanové dráhy vo Vysokých Tatrách, v Tatranskej Lomnici s ňou začnú 11. apríla a na Štrbskom Plese 4. mája.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies