Hotelový komplex Carlton zmenil od 1. augusta majiteľa

NETKY.SK • 3 August 2016, 09:35 • 2 min
Hotelový komplex Carlton zmenil od 1. augusta majiteľa

BRATISLAVA - Bratislavský hotelový komplex Carlton má od 1. augusta nového majiteľa. Doterajšiu skupinu amerických investorov, ktorých viedol Eric Assimakopoulos, nahradili partneri zo slovenskej firmy Eset Rudolf Hrubý a Maroš Grund, ako aj majiteľ ARTHUR real estate group Erik Mikurčík. Sumu, za ktorú bratislavský komplex v júli tohto roku predali, nezverejnili.

slovakia

left justify in out

"Cieľom nových majiteľov je pokračovanie v rozvoji hotela, jeho prepojenie so Slovenskou národnou galériou a dostavba priľahlej administratívnej budovy Mostová 4,” uviedla konateľka Carlton Property Zuzana Kalmanová. Podľa Kalmanovej chcú noví majitelia komplex zapojiť do kultúrneho a spoločenského života Bratislavy.


V súčasnosti komplex Carlton tvorí viac ako 60 000 metrov štvorcových zastavanej plochy vrátane hotela, kasína, obchodov, kancelárskych priestorov a podzemného parkovania.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies