Hosť nočného podniku začal strieľať okolo seba

NETKY.SK • 22 November 2014, 16:24 • 2 min
Hosť nočného podniku začal strieľať okolo seba

ATÉNY - Najmenej 11 ľudí utrpelo dnes v gréckom Pireu zranenia, keď tam hosť nočného podniku začal strieľať okolo seba. Traja zo zranených sú vo vážnom stave, informovali policajné zdroje.

slovakia

left justify in out

Jedna z očitých svedkýň streľby, ku ktorej došlo v skorých ranných hodinách v nočnom podniku neďaleko niekdajšieho rybárskeho prístavu, uviedla, že počula i výkrik: Dnes všetci zomriete.
      

Páchateľ vraj klub navštívil už v priebehu uplynulej noci, nesprával sa podozrivo, zaplatil a zariadenie opustil. Po asi 15 minútach sa však vrátil s kalašnikovom v rukách a začal strieľať, pričom podľa médií zranil až 15 osôb.
      

Polícii sa údajne podarilo strelca identifikovať s pomocou fotografií z party, dejiskom ktorej bol nočný podnik, ako aj amatérskeho videozáznamu jedného z hostí a záznamov bezpečnostných kamier.
      

Nejde vraj o páchateľa, ktorý by bol polícii neznámy. Jeho meno sa spája s viacerými prestrelkami v centre Atén z uplynulých týždňov, pri ktorých vyhasol jeden život.
      

Polícia však ani tieto informácie, ani ďalšie podrobnosti o kriminálnom profile páchateľa nekomentovala s odvolaním sa na prebiehajúce vyšetrovanie.
      

Motív streľby tak zostáva predbežne nejasný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies