Hossov návrat sa blíži, jeho stav sa zlepšuje

NETKY.SK • 26 Marec 2013, 12:26 • 2 min
Hossov návrat sa blíži, jeho stav sa zlepšuje

CHICAGO - Slovenský hokejista Marián Hossa by sa mohol objaviť v zostave Chicaga Blackhawks už počas víkendového diania v zámorskej NHL.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročného elitného krídelníka naďalej sužuje zranenie v hornej časti tela. Musel vynechať aj pondelňajší zápas, v ktorom "jastrabi" prehrali doma s obhajcom Stanleyho pohára Los Angeles 4:5.

"Bude v poriadku. Jeho návrat na ľad na blíži," citoval portál espn.com slová kouča Chicaga Joela Quennevillea, podľa ktorého ešte v utorok proti Calgary Flames nebude môcť s Hossom počítať.

Hossa utrpel zranenie 18. marca v závere prvej tretiny zápasu s Coloradom, keď ho na mantinel narazil obranca "lavín" Ryan O'Byrne. V prebiehajúcom ročníku je slovenský útočník s 23 bodmi (13+10) tretím najproduktívnejším hráčom Chicaga po Toewsovi a Patrickovi Kaneovi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies