Hossov jubilejný 60 bod, trénera San Jose McLellana knokautovala hokejka

NETKY.SK • 27 Február 2012, 08:01 • 2 min
Hossov jubilejný 60 bod, trénera San Jose McLellana knokautovala hokejka

Hossov jubilejný 60 bod, trénera San Jose McLellana knokautovala hokejka - Hokej V siedmich zápasoch zámorskej NHL v noci na pondelok sa bodovo presadil jediný slovenský hokejista. točník Chicaga Marián Hossa zaznamenal svoj jubilejný 60 tohtosezónny bod,

slovakia

left justify in out

img

V siedmich zápasoch zámorskej NHL v noci na pondelok sa bodovo presadil jediný slovenský hokejista. Útočník Chicaga Marián Hossa zaznamenal svoj jubilejný 60 tohtosezónny bod, keď asistoval pri jedinom góle svojho tímu pri prehre na ľade Anaheimu 1:3. Hossa bol s piatimi strelami najusilovnejším strelcom "jastrabov", po zápase však mohol len pogratulovať k víťazstvu krajanovi Ľubomírovi Višňovskému z obrany "káčerov".
      V bránke Montrealu dostal po 22 dňoch opäť príležitosť Peter Budaj, v súboji s Floridou však inkasoval štyri góly a jeho tím podľahol "panterom" 2:4. Budaj sa prezentoval 28 úspešnými zákrokmi, v drese domácich sa predstavil útočník Tomáš Kopecký. Nedarilo sa ani obrancovi Milanovi Jurčinovi, ktorý pri prehre New Yorku Islanders s Ottawou 2:5 zaznamenal dva mínusové body.
      San Jose bez útočníka Michala Handzuša prehralo na ľade Minnesoty 3:4, pričom v zápase došlo aj k nepríjemnému incidentu. Tréner "žralokov" Todd McLellan skolaboval na striedačke po tom, čo ho v druhej tretine nechtiac zasiahol do hlavy hokejkou domáci obranca Marco Scandella. Kouč hostí sa už na striedačku nevrátil, napokon však bez nemocničného ošetrenia odletel s tímom späť do San Jose.

      výsledky:
      Anaheim - Chicago 3:1 /za hostí Hossa 0+1/, Ottawa - NY Islanders 5:2, Pittsburgh - Columbus 4:2, Minnesota - San Jose 4:3, New Jersey - Tampa Bay 3:4, Florida - Montreal 4:2 /za hostí odchytal Budaj celý zápas, mal 28 úspešných zákrokov a inkasoval 4 góly/, Dallas - Vancouver 3:2 pp.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies