Hossov gól nepomohol k výhre s Nižnekamskom, tím HC Lev prehral o gól

NETKY.SK • 16 Október 2012, 11:41 • 2 min
Hossov gól nepomohol k výhre s Nižnekamskom, tím HC Lev prehral o gól

Hossov gól nepomohol k výhre s Nižnekamskom, tím HC Lev prehral o gól - Hokej HC Lev Praha má pred sebou na tomto súčasnom tripe ešte dva zápasy, keď ho čaká Ufa a CSKA Moskva. Vyrovnávajúci gól Marcela Hossu v Nižnekamsku pomohol jeho tímu HC Lev Praha v

slovakia

left justify in out

img

HC Lev Praha má pred sebou na tomto súčasnom tripe ešte dva zápasy, keď ho čaká Ufa a CSKA Moskva.

Vyrovnávajúci gól Marcela Hossu v Nižnekamsku pomohol jeho tímu HC Lev Praha v zápase KHL do predĺženia, v ňom však český tím neuspel a na svoje konto si pripísal ďalšiu prehru.

"Zabudnúť na takého zápasy je veľmi ťažké," vyjadril sa pre klubový web slovenský útočník a pokračoval: "Keď sa prehrá o gól, je človek nahnevaný a prehru znáša ťažšie, ako keby to bolo o štyri góly. Takéto vyrovnané zápasy navyše stoja veľa síl a my máme teraz takýchto zápasov niekoľko po sebe. Nedá sa povedať, že v stretnutiach ťaháme za kratší koniec, no nakoniec sa vždy teší súper. Je to ubíjajúce. Ale taký je hokej, sezóna je dlhá a my sa musíme z chýb poučiť a pripraviť sa na ďalších súperov." 

K tomu, či nechcel ísť na samostatné nájazdy, povedal. "Je to vec trénerov, keď ma určia, tak pôjdem. Ale máme dosť skúsených borcov, je jedno koho z nás starších určia. Nájazdy sú lotéria, ale my máme šikovných hráčov, ktorí ich dokážu premieňať."

K tomu, aby zápas v KHL znova doviedli do trojbodového zisku, je podľa neho dôležité, aby si každý z hráčov siahol až na dno. "Je to o prístupe každého jednotlivca. Hráč si musí veriť a pokiaľ sa dostáva do šancí, bude dobre. To ale neznamená, že má hrať individuálne, musí si uvedomiť, že hráme ako tím a bojujeme za tím."

Lev má pred sebou na tomto súčasnom tripe ešte dva zápasy, keď ho čaká Ufa a CSKA Moskva."Podľa mňa to budú dva najťažšie súboje na tomto tripe. Oba tímy sú kandidáti na titul. Čakám ťažkú bitku, podobnú zápasu s Nižnekamskom."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona