Hossa vynadal rozhodcom za nepotrestaný zákrok, hrozí mu dištanc

NETKY.SK • 21 Október 2011, 02:10 • 2 min
Hossa vynadal rozhodcom za nepotrestaný zákrok, hrozí mu dištanc

Hossa vynadal rozhodcom za nepotrestaný zákrok, hrozí mu dištanc

slovakia

left justify in out

img

Slovenský útočník Marcel Hossa nebude v dobrom spomínať na stredajšie stretnutie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Spartaku Moskva proti Atlantu Mytišči. Jeho Spartak síce v konečnom zúčtovaní vyhral 5:3, no krídelník už v 5. minúte stretnutia putoval predčasne pod sprchy.
Ihneď v úvode sa tvrdým zákrokom prezentoval hosťujúci obranca Denis Bajev, ktorý rozbil Hossov nos. Arbitri si však jeho "hit" nevšimli, pričom sa Hossa domáhal trestu. Slovná prestrelka medzi ním a hlavným arbitrom vyvrcholila v konečnej nadávke od Slováka, za ktorú ho rozhodca okamžite vylúčil do konca zápasu.  
"Nechcel by som sa vyjadrovať k výkonu rozhodcov, boli tma nejaké výmeny názorov po anglicky. Hossa mal zranený nos, bolo tam veľa krvi," poznamenal k situácii na oficiálnom webe Spartaka Roman Ljudučin, ktorí po vylúčení Hossu dostal na ľade viac priestoru, za čo sa odvďačil trénerovi dvoma gólmi. 
V stretnutí nebola núdza o ďalšie šarvátky, pobil sa aj ďalší Slovák v drese moskovského tímu Štefan Ružička, ktorý si okrem pästiarskeho súboja pripísal aj gól. Jeho krajania Ivan Baranka (Spartak) i Branko Radivojevič (Atlant), hrajúci proti svojmu bývalému tímu, zaznamenali po dve asistencie.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies